Forsendelsesinformation

Vigtigt: Vi leverer gratis forsendelse på alle ordrer i hele verden. Vi sætter pris på din ordre, og vi vil have dig til at forstå vores forsendelsesproces forud for at placere en ordre, så du kan vide, hvornår de kan forvente din pakke.

 

Q: Hvor og hvordan at sende ordrerne?
A: Vi accepterer ordrer på verdensplan. Og pakkerne vil blive sendt ud gennem DHL, EMS & Fedex inden for to dage fra det tidspunkt din betaling er bekræftet.

 

Q: Hvor lang tid at modtage mine pakker?
A: Dine ordrer vil blive afsendt inden for 2 hverdage efter modtagelse af betaling. Generelt vil det tage 5-7 kalenderdage for skibsfarten. Vi tilbyder dør til dør service. I tilfælde af, at dine pakker ikke vil ankomme inden for 10 dage, så kontakt os. Bemærk, at vi ikke vil være ansvarlige for forkert eller ikke kan leveres adresse. Sørg din leveringsadresse er korrekt og leveres.

 

Q: Er der nogen Skat?
A: Bemærk, at du ikke vil blive opkrævet al told, tariffer eller yderligere skatter på verdensplan.

 

Q: Hvor er min ordre? 
A: Når ordren er afsendt, vil vi e-maile dig tracking nummer, som kan være sporbar inden for 48 timer. Hjemmesiden for at spore din pakke vil også blive sendt.

 

Q: Kan jeg ændre leveringsadressen på min ordre?
A: leveringsadresse kan ændres inden for 12 timer fra det tidspunkt, hvor din ordre er placeret. Hvis du ønsker at ændre din leveringsadresse adresse, bedes du kontakte os ASAP.

 

For mere information, kontakt venligst vores kundeservice.