Tilfredshedsgaranti

Din fulde tilfredshed er vores højeste prioritet for langsigtede virksomhed mellem os.

Vores Garanti

Hos Nike Sko Butik, står vi bag vores produkter 100%. Det er derfor, vi giver alt, hvad vi sælger en 14-dages, 100% pengene tilbage, tilfredshedsgaranti i det usandsynlige tilfælde af materialer eller fabrikationsfejl.

 

Sikker Betaling

Vores Secure Socket Layer (SSL) software er branchens standard for sikkerhed og blandt de bedste software til rådighed i dag for sikre handelstransaktioner. Det krypterer dit kreditkortnummer, så den ikke kan læses som den bevæger sig over internettet.

 

Fortrolighedspolitik

Vi respekterer dit privatliv og er forpligtet til at beskytte den. For flere detaljer, se venligst vores Privacy Policy.

 

Return & Tilbagebetaling

Alle elementer kan sendes tilbage til en fuld refusion inden for 14 dage efter modtagelsen i det usandsynlige tilfælde af materialer eller fabrikationsfejl. Alle returnerede varer skal være i ny stand og original emballage. Alle returnerede pakker skal være forsikret. Vi behandler at refundere din oprindelige betalingsmetode når vi får varerne tilbage.

 

Desuden kan vi ikke give en fuld refusion for ikke-kvalitet problemer såsom:

"Produktet er ikke, hvad jeg forestille mig, det skal være." 
"Jeg har skiftet mening om dette produkt." 
"Jeg kan ikke lide dette produkt, efter jeg modtog det uden grund."

Hvis du anmoder om at returnere de købte varer for ovennævnte årsager, er du nødt til at sende tilbage til os produkterne inden 14 dage i ny stand og original emballage (du betaler shipping gebyrer). Når vi modtager varer sendt tilbage, vil vi give dig en delvis tilbagebetaling. Vi refundere din oprindelige betalingsmetode.

 

Exchange Politik

Hvis du ikke er tilfreds med dine varer i form af farve eller størrelse, kan du returnere dem til en udveksling inden for 14 dage efter modtagelsen. Bemærk, at vi kun acceptere børser for nye og aldrig brugte ting i original emballage. Alle returnerede pakker skal være forsikret. Udveksling vil blive sendt ud inden for 2 dage fra det tidspunkt, hvor afkastet modtages. Kunden er altid ansvarlig for forsendelsesomkostninger til udvekslinger.

 

Vigtig Besked:

1. Før returnering af varer, bedes du kontakte os først at drøfte de spørgsmål, du har.
2. Selv om vi giver 100% problemfri tilbagesendelsespolitik, betragtning af den tid og penge tidskrævende, vi helt sikkert sætte pris hvis du kan gøre alle dine spørgsmål og bekymringer klare inden du afgiver ordren.
3. Vi vil ikke være ansvarlig for taber, hvis den returnerede pakke vild under overførslen, skal originale posthus kvittering holdes at gøre krav på erstatning.